Wine taste at l'Orangette in Reus E-mail

Joan was giving one of his presentations of the Mas de la Casadora wines at l'Orangette in Reus, in the Tarragona province. Here you can watch the video shot on the spot by the staff of l'Orangette.

 
Tast de Reis amb Formatge i Vins E-mail
There are no translations available.

prestatge-fira-2TAST DE REIS AMB FORMATGES I VINS

El proper dia 5 de Gener, en el marc de "La Vinya del Senyor", us convidem a disfrutar d'una nit de Vins i Formatges amb els vins de Mas de la Caçadora i els formatges de la Formatgeria Mas d'Eroles.

Read more...
 
La web de MdC ha nascut E-mail
There are no translations available.

Finalment, després d'un llarg temps d'espera i planificació, la web de MdC és ja tota una realitat. Ha costat una mica, però al final hem pogut plasmar tot el que creiem que és important del nostre celler en aquest format. I fent-ne també una via de comunicació en doble sentit, ja que vosaltres també hi podeu formar part registrant-vos com a usuaris i utilitzant els recursos per a usuaris registrats com són el xat o el fòrum, actualment, i que anirem afegint poc a poc.

Espero que la gaudiu i la utilitzeu tant com jo ho he fet creant-la. Una abraçada,

Isaac

 
Nova web E-mail
There are no translations available.

La web de Mas de la Caçadora ja està on-line!! Desitjem que la gaudiu visitant-la i interaccionant-hi tant com vulgueu. Us recomanem que us registreu com a usuaris ja que, d'aquesta manera, podreu accedir a recursos com el xat o el fòrum que són restringits a usuaris. A més d'estar informats al moment de tot el que passa a MdC i a la cultura del vi. Anirem fent noves aportacions i actualitzacions de continguts i de recursos interactius tant aviat com ens sigui possible.
 
MdC at Fenavin 2011 E-mail

fenavinMdC at Fenavin 2011

Mas de la Caçadora will be exhibiting its Montsant Appellation of Origin higher quality wines at Fenavin 2011, the most important Wine Show in Spain that will take place in Ciudad Real from 10th-12th of May. 
You can't miss it, we look forward to meeting you there!!

 
  • «
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  Next 
  •  End 
  • »


Page 1 of 2

Visit our Cellar!

CellerDo you want to take a tour in our cellar?

How we produce the wine?

If you are planning a trip down to the Montsant wine region, write an email to the following address and we will tell you how.