Inoxfrost Correu electrònic

GUARDONAT AMB EL PREMI AL MEDI AMBIENT DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE REUS 2009

INOXFROST, és un nou concepte de fred, que combina a la perfecció disseny i funcionalitat, on rauen tot un seguit de propietats que el fan únic i notablement més eficient que els glaçons de gel tradicionals.

Tècnicament, el podríem definir com un termoconductor que supera en un 15% la capacitat de refredar begudes dels glaçons de gel tradicionals.

A part, les boles INOXFROST:

  • No aigualeixen les begudes, i per tant no n’alteren el sabor ni l’aroma.
  • Tampoc no suren, així doncs, no molesten a l’hora de beure.
  • Garanteixen la màxima higiene, ja que estan fetes  amb acer inoxidable.
  • Tenen la capacitat de perllongar la temperatura màxima de refredament durant un llarg període de temps.
  • Són personalitzables amb làser per a promocions o regals d’empresa.

Les boles INOXFROST són ideals per a refredar directament en un got o copa qualsevol tipus de beguda, ja sigui whisky, vi blanc, cava, cervesa, licors, còctels o refrescos.

Tot i que el desenvolupament d’aquest glaçons ha estat pensat per a refredar begudes, hem vist que les seves aplicacions en el món de la restauració ofereixen moltes possibilitats, ja que no aporten excessos d’aigua als aliments que refreden, es poden introduir en olis calents, i permeten jugar amb contrastos de temperatura.

La utilització de les boles INOXFROST també suposa un considerable estalvi d’aigua, atesa la seva duració il·limitada.

El seu ús es tan senzill com mantenir-les al congelador i un cop usades, rentar-les, eixugar-les i tornar-les a posar al congelador.

Tot i que estan pensades per refrigerar, també tenen la propietat d’escalfar un cop bullides per exemple, són tan bons acumuladors de calor com de fred.

Durant el passat any 2003 INOXFROST ha estat guardonat en tres certàmens, el darrer dels quals ha estat a nivell europeu dins de la categoria de “millor idea de negoci” en el marc de l’Eurowards 2003 a Brussel-les.

A més ha estat notícia des dels seus orígens en nombrosos mitjans de comunicació, que han reflectit la seva trajectòria fins avui en dia.

També han estat moltes les empreses i organismes que han mostrat el seu interès pels glaçons INOXFROST, des d’empreses com Acerinox, Tubacex, IKEA, la Universitat de Navarra o el Fòrum de les cultures 2004 de Barcelona, i reconeguts restauradors com Ferràn Adrià, Martín Berasategui, Juan Mari Arzak o el Restaurant Arola de l’Hotel Arts els estan utilitzant en els seus laboratoris de creació.

 

Article sobre Inoxfrost aparegut a la revista Acerinox

 

 

Visita el nostre celler!

Celler Vols conèixer el nostre celler?

Com fem el vi?

Si tens pensat fer un tomb per la regió vinícola del Montsant, escriu un correu a la següent adreça i t'explicarem com fer-ho.