Història de MdC Correu electrònic

Mas de la Caçadora va ser fundada a finals de l’any 2003 per un grup de socis amants del vi, de l’entorn i carácter d’una comarca com la del Priorat. La majoria de nosaltres tenim una llarga experiencia en el sector del vi, així com una tradició familiar vitícola.


Situat al poble de Els Guiamets i enmarcat en la D.O. Montsant, el celler té una capacitat de 280 Hl, i s’hi elaboren un blanc i un negre jove, un blanc fermentat en barrica i un negre de guarda.


Tota la producció que elaborem a Mas de la Caçadora prové de les nostres vinyes, conjugant la cura de vinyes velles en vas, amb modernes plantacions emparrades, en totes elles apliquem criteris de no utilització de productes de síntesi química, i apostem per tractaments i tècniques
de conreu de tipus ecològic, buscant el màxim d’equilibri entre les plantacions i l’entorn.


Conreem i vinifiquem un total de 7 varietats repartides en 8,5 hectàrees: Garnatxa Negra, Carinyena, Merlot, Cabernet Sauvignon, Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell d’Alexandria, que donen lloc als nostres vins.

 

"Get the Flash Player" "to see this gallery."

 

Visita el nostre celler!

Celler Vols conèixer el nostre celler?

Com fem el vi?

Si tens pensat fer un tomb per la regió vinícola del Montsant, escriu un correu a la següent adreça i t'explicarem com fer-ho.